ЕЛИЦА 3 ЕООД - Авторепаратурни материали и консумативи, с. Ясен

с. Ясен, ул. Иван Винаров 72

www.elitsa-3.bg

Брой преглеждания на фирмата: 5728

ЕЛИЦА - 3 ЕООД е основана през 1991 г. с основна дейност внос и дистрибуция на авторепаратурни материали и консумативи. Фирмата концентрира дейността си като вносител на Българския пазар с изключителни права за внос на: спрей-боите COSMOS LAC и SABOTAZ и специализираните авторепаратурни спрей бои на немската фирма Kwasny с ... Виж повече
АВТОМОБИЛИ > АВТОБОИ > ЕЛИЦА 3 ЕООД - Авторепаратурни материали и консумативи, с. Ясен

Описание

ЕЛИЦА – 3 ЕООД е основана през 1991 г. с основна дейност внос и дистрибуция на авторепаратурни материали и консумативи. Фирмата концентрира дейността си като вносител на Българския пазар с изключителни права за внос на: 
 

  • спрей-боите COSMOS LAC и SABOTAZ и специализираните авторепаратурни спрей бои на немската фирма Kwasny с марките RACING, AUTO-K и SPRAY MAX. 
  • облепващо и опаковъчно тиксо NAST, а от 2003 г. фирмата реализира на пазара в България и две собствени марки облепващо тиксо: GRAFFIT AUTO насочено изключително към пазара за автореперaтура и GRAFFIT PRAKTIC за битови и ремонтни дейности, произведени от ATLAS TAPES Гърция. През пролетта на 2010г. осъществихме успешен контакт с големия Италиански производител на облепващи и опаковъчни ленти EVOTAPE, който вече произвежда нашите марки тикса. 
  • шкурки и дискове SMIRDEX. 
  • силикони, уплътнители и полиуретанова пяна с немската марката Dr.
Прочети повече