ЕТ "ВЛАДИ – ВЕСЕЛИН ВЛАЕВ" | Търговия с канцеларски материали, Велико Търново

гр. Каварна, ул. България, №47

bgtefteri.com

Брой преглеждания на фирмата: 5061

Фирма ЕТ ВЛАДИ - ВЕСЕЛИН ВЛАЕ е създадена през 1994 г. с предмет на дейност полиграфия и търговия с канцеларски материали. Печатната база е създадена с първоначална идея - задоволяване потребността на региона от формуляри и специални поръчки. През годините фирмата насочи инвестициите си в книговезката дейност и производството на ... Виж повече
УСЛУГИ > ОНЛАЙН МАГАЗИНИ > ЕТ "ВЛАДИ – ВЕСЕЛИН ВЛАЕВ" | Търговия с канцеларски материали, Велико Търново

Описание

Фирма ЕТ ВЛАДИ – ВЕСЕЛИН ВЛАЕ е създадена през 1994 г. с предмет на дейност полиграфия и търговия с канцеларски материали. Печатната база е създадена с първоначална идея - задоволяване потребността на региона от формуляри и специални поръчки.

През годините фирмата насочи инвестициите си в книговезката дейност и производството на акциденция, тефтери, книги с мека и твърда корица. За целта това наложи и закупуването на ролни машини, колонаборна техника, концеви шивачки, сгъвачки, щанц машина, автоматична машина за производство на твърди корици, биндер, ламинатор, машина за бандерол и др.

С разрастване на дейността постепенно се увеличи и продуктовата структура на фирмата. Натрупан е достатъчен опит както в управлението на производствения цикъл, така и в подбора на партньорите.

Непрекъснато се консултираме с нашите клиенти и следим отзивите за произведените от нас продукти. Внимателно преценяваме всяка забележка и вземаме мерки за нейното отстраняван

Прочети повече