Хотел ЕОС, Видин

Видин, бул. Панония 64

www.hoteleos-vidin.com

Брой преглеждания на фирмата: 4508

Отличната локализация на хотел ЕОС, както и неговата модерна архитектура и стил, го правят доста лесен за откриване, но освен отлично местоположение, хотелът е готов да осигури на своите гости комфорт и отлични условия, в които те да прекарат една приятна почивка. Хотелът разполага с единична, двойна, тройна, четворна стая ... Виж повече
ТУРИЗЪМ > ХОТЕЛИ > Хотел ЕОС, Видин

Описание

Отличната локализация на хотел ЕОС, както и неговата модерна архитектура и стил, го правят доста лесен за откриване, но освен отлично местоположение, хотелът е готов да осигури на своите гости комфорт и отлични условия, в които те да прекарат една приятна почивка. Хотелът разполага с единична, двойна, тройна, четворна стая и двустаен апартамент. 

Ресторант ЕОД предлага на гостите си осемдесет места. Обстановката, на която ще се радвате тук, е уютна и приятна, а обслужването - безупречно. Тук всяко кулинарно желание може и ще бъде задоволено. Ресторантът ще бъде отлично място, където да организирате тържества, фирмени и частни партита, коктейли и въобще всякакви празненства. А всеки петък и събота тук има DJ парти.