"Микс" | Хотел, Видин

гр. Видин, ул. Гео Милев, №1

hotelmix-vidin.com

Брой преглеждания на фирмата: 4706

Хотела предлага отлични условия на ниски цени,който подлежат на коментар. Хотела разполага с 2 единични,3 двойни и 4 тройна стаи. Всяка стая е със самостоятелна баня и тоалетна. Стандартните екстри са: климатик, телевизор тип "плазма" и безплатен безжичен интернет. Хотела е част от обособен търговски комплекс разполагащ с ресторант с ... Виж повече
ТУРИЗЪМ > ХОТЕЛИ > "Микс" | Хотел, Видин

Описание

Хотела предлага отлични условия на ниски цени,който подлежат на коментар.

Хотела разполага с 2 единични,3 двойни и 4 тройна стаи. Всяка стая е със самостоятелна баня и тоалетна. Стандартните екстри са: климатик, телевизор тип "плазма" и безплатен безжичен интернет.

Хотела е част от обособен търговски комплекс разполагащ с ресторант с прекрасна лятна градина, отлична кухня с 10% отстъпка за гостите на хотела, автомивка с 20% отстъпка, пекарна с богат асортимент от топли закуски и осветен паркинг с нощна охрана.

За по-дългосрочен престой в хотела цените подлежат на коментар. Заповядайте при нас. На изгодни цени ще получите отлично обслужване!

Хотела се намира на една от главните артерий свързващи града с "Дунав мост 2". В непосредствена близост (150м) се намира магазин "Кауфланд" и други търговски обекти за удобство на гостите на хотела.

На 15 мин. пеша от хотела се намира общинския пазар, н

Прочети повече