Медицински център Астери-Мед, Свети Влас

Свети Влас

www.astery-med.bg

Брой преглеждания на фирмата: 4811

"Астери-Мед" е български филиал на веригата едноименни многопрофилни медицински центрове в Москва с 11-годишна традиция. Откриването на медицински клон в България бе обусловено както от големия брой пациенти в Русия, обслужвани от московските центрове, които прекарват голяма част от времето си тук, в България. Използвайки натрупания опит в областта на ... Виж повече
ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ > МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТРОВЕ > Медицински център Астери-Мед, Свети Влас

Описание

Астери-Мед” е български филиал на веригата едноименни многопрофилни медицински центрове в Москва с 11-годишна традиция. Откриването на медицински клон в България бе обусловено както от големия брой пациенти в Русия, обслужвани от московските центрове, които прекарват голяма част от времето си тук, в България.

Използвайки натрупания опит в областта на здравеопазването и лечението, служителите на „Астери-Мед” дават възможност както на руските си пациенти в България, така и на българските граждани да се възползват от богатата гама медицински услуги, предлагани на едно съвършено и много високо ниво. Съчетанието от удобна база, ултрамодерна апаратура, талантливи специалисти и сърцата всеотдайност в служба на човешкото здраве, нарежда „Астери-Мед” сред най-желаните медицински учреждения вече години наред в Москва, а сега и в България.

Уютна обстановка, добронамерена атмосфера, загрижен медицински персонал, внимателн

Прочети повече