Паркстрой ООД - Озеленяване, Монтана

Монтана, ул. Извора 6

www.parkstroi.com

Брой преглеждания на фирмата: 5139

Паркстрой ООД Монтана е създадена през 1956 г. като отдел на общинската фирма Комунални дейности ЕООД. До отделянето и като самостоятелен икономически субект през 2000г. основната ѝ цел е поддържането на зелената система на гр. Монтана. През 2001 г. фирмата е приватизирана. Дружеството развива разнообразна дейност в областта на озеленяването, ... Виж повече
УСЛУГИ > ОЗЕЛЕНЯВАНЕ > Паркстрой ООД - Озеленяване, Монтана

Описание

Паркстрой ООД Монтана е създадена през 1956 г. като отдел на общинската фирма Комунални дейности ЕООД. До отделянето и като самостоятелен икономически субект през 2000г. основната ѝ цел е поддържането на зелената система на гр. Монтана. През 2001 г. фирмата е приватизирана. Дружеството развива разнообразна дейност в областта на озеленяването, ландшафтната архитектура, производството и търговията с посадъчни материали. От 2006 г. фирмата е официален представител за гр. Монтана на Husqvarna и Gardena.

Нашата мисия е да създаваме и поддържаме красиви градини в цяла Северозападна България.

Фирмата има множество проекти и изградени обекти на територията на страната, сред които са озеленяване на частни дворове и градини, на големи търговски вериги (OMV, Lidl, Billa, Kaufland), паркоустрояване на индустриални обекти (производствени халета, складове и др.), изграждане на обществени зелени площи.

893465Прочети повече