Шипка 99 АД - Производство на млечни продукти, Първомай

Първомай, ул. Васил Левски 46

www.sheepka99-maestro.com

Брой преглеждания на фирмата: 9171

Шипка 99 е създадена през 1999 год. Производственото предприятие се намира в гр. Първомай. Фирмата е изцяло експортно ориентирана. Продуктите, които се предлагат на вътрешния пазар, се продават в собствени специализирани магазини от бутиков тип под марката "Маестро". Те се произвеждат по традиционнa, класическа технология от подбрани млека /овче, козе ... Виж повече
ПРОИЗВОДСТВО > МЛЕЧНИ ПРОДУКТИ > Шипка 99 АД - Производство на млечни продукти, Първомай

Описание

Шипка 99 е създадена през 1999 год. Производственото предприятие се намира в гр. Първомай. Фирмата е изцяло експортно ориентирана.
Продуктите, които се предлагат на вътрешния пазар, се продават в собствени специализирани магазини от бутиков тип под марката “Маестро”.
Те се произвеждат по традиционнa, класическа технология от подбрани млека /овче, козе и краве/ със зреене между 45 и 60 дни за различните видове сирена и между 60 и 90 дни за кашкавала – без консерванти и растителни мазнини!
Кашкавалите от овче мляко са класически и тип пикант, а от краве мляко - класически тип.
Освен това предлагаме различни видове топени сирена, включително пушено топено сирене, произведени на базата на качествени вносни жълти сирена.
Предлагаме също прясна безсолна извара, прясно бяло саламурено сирене, сирене за грил – вкусно и лесно за приготвяне.

Магазин “Маестро” Прочети повече